simple site templates

Micropigmentare Sprâncene
Fir cu Fir & Powdering

Micropigmentarea este un fel de arhitectura pentru sprâncene. Este vorba despre crearea celei mai bune forme pentru fiecare față - o abordare complet personalizată pentru fiecare clientă în parte. Procesul este foarte precis grație instrumentului folosit.

Micropigmentare Sprâncene Powdering 

Este un machiaj semipermanent cu ajutorul căruia dermopigmentistul realizează micropigmentarea sprâncenei în degradeuri subtile al mai multor nuanțe. Tehnicianul urmărește să creeze aspectul de sprânceană machiată (cel asemănător cu aplicarea fardului de sprâncene), creând totodată forma ideală și obținând în cele din urma un aspect natural, perfect armonios cu întreg chipul.

Cât de bună este Micropigmentarea Powdering?

Cu ajutorul acestei tehnici se pot crea sprâncene cu un aspect cât mai natural, reușind să ofere rezultate aproape insesizabile pentru cei din jur. Acest tip de machiaj se potrivește oricărei persoane care își dorește sprâncene definite cu aspect natural. Tehnica de micropigmentare sprâncene powdering este pentru fetele care doresc desime, conturare și redefinire.
Rezultatul final va putea fi observat după vindecarea retșului. Este nevoie de retuș după 4-6 săptămâni.

Vedete care au încercat Micropigmentarea Powdering Skyline

Cum vedetele aleg cele mai bune saloane pentru înfrumusețare, pragul nostru a fost trecut de către cântăreața Alessia și Raluca Zgorcea, concurentă la Bravo ai Stil. Le mulțumim că s-au lăsat pe mâinile noastre dibace și le așteptăm iar cu drag în salonul nostru. Ele au ales Micropigmentarea Sprâncenelor Powdering, făcută de specialista în micropigmentare - Alexa Panait.

Iată cum arată Micropigmentarea Sprâncenelor făcută vedetelor

Iată câteva exemple pentru micropigmentarea sprâncenelor powdering | Skyline

Poți deschide Galeria dacă ești interesată să vezi mai multe lucrări de micropigmentare sprâncene powdering

Micropigmentare Sprâncene Fir cu Fir

Micropigmentarea sprâncenelor fir cu fir este un machiaj semipermanent, realizat cu pigmenți cosmetici medicali de cea mai bună calitate. Tehnica de micropigmentare sprâncene fir cu fir corectează și pune în evidență forma (sau poate acoperi cicatricile), imitând firul de păr al acestora, ținându-ți sprâncenele frumoase până la doi ani.

Detalii despre Micropigmentarea Sprâncenelor Fir cu Fir

Micropigmentarea este o simulare a firelor sprâncenelor. Aceasta arată natural, tatuajul semipermanent fiind pigmentat direct în piele.
Micropigmentarea sprâncenelor fir cu fir este indicată pentru:
  • Pierderea sprâncenelor, local sau complet
  • Sprâncene neregulate sau subțiri
  • Simetrie la sprâncenele asimetrice
  • Acoperirea cicatricei la sprâncene
  • Corectarea unui tatuaj permanent pe sprâncene, plasat greșit
  • Schimbarea look-ului și înfrumusețarea sprâncenelor

Cum se realizează Micropigmentarea Sprâncenelor Fir cu Fir?

Este efectuată cu o grupare sau configurație de ace pentru a crea manual linii care seamănă cu firele de păr. Este o procedură de tatuaj semipermanent pentru depunerea unei cantități mici de pigment în stratul exterior al pielii fără a ajunge la dermă. Acul utilizat în procesul de micropigmentare manuală este foarte fin, permițând curse clare care imită părul sprâncenei. Retușul se va face după 4-6 săptămâni. Această procedură îți va face sprâncenele frumoase și le vei avea așa între unu și doi ani, în funcție de tipul de piele.

Programează-te pentru Micropigmentarea Sprâncenelor

Dacă te-ai hotărât sau te-am convins că micropigmentarea sprâncenelor (indiferent că alegi Fir cu Fir sau Powdering) este pentru tine, am fi onorați să devi clienta noastră. Te așteptăm cu drag în salonul Skyline, unde profesionalismul și transparența ne definesc.

Ne găsești și pe:

Prin continuarea navigării pe website-ul Skyline accepți Politica de utilizare a Cookie-urilor